Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Sanduíche de Pernil com Coleslaw de Missô

Sanduíche de Pernil com Coleslaw de Missô

Ingredientes:

  • 2 colheres (sopa) de óleo (30 ml)
  • 500 g de pernil suíno em cubos
  • ½ cebola picada
  • 4 dentes de alho picados
  • 1 folha de louro
  • 1 ramo pequeno de tomilho
  • ½ xícara (chá) de Sakura Tradicional (125 ml)
  • ½ xícara (chá) de Sake Mirin Kenko (125 ml)
  • ¼ de repolho roxo cortado finamente (100 g)
  • ¼ de repolho verde cortado finamente (100 g)
  • ½ cenoura ralada (100 g)
  • 1 colher (chá) de Gengibre em Conserva Kenko picado (3 g)
  • 1 xícara (chá) de creme de leite fresco (250 ml)
  • 2 colheres (sopa) de Missô Shiro (30 g)
  • Sal e pimenta a gosto
  • 10 minipães de brioche
  • 3 colheres (sopa) de manteiga sem sal (45 g)

Modo de Preparo:

  1. Em uma panela de pressão, aqueça o óleo e doure os cubos de pernil. Adicione a cebola e o alho e refogue. Acrescente o louro, o tomilho, o Sakura Tradicional, o Sake Mirin Kenko e 1 litro de água, tampe a panela e cozinhe por 30 minutos após pegar pressão.
  2. Retire a carne da panela e, com a ajuda de dois garfos, desfie-a. Volte a carne para a panela com 1 xícara (chá) do caldo de cozimento e deixe por mais 5 minutos até apurar.
  3. Misture o repolho roxo, o repolho verde, a cenoura, o Gengibre em Conserva Kenko e reserve. Bata o creme de leite na batedeira até ficar com consistência cremosa, retire e, com a ajuda de uma espátula, misture o Missô Shiro. Acerte o tempero com sal, pimenta e reserve.
  4. Corte o minibrioche, passe manteiga dos dois lados e dê uma leve tostada na frigideira. Monte o sanduíche com uma camada de creme de missô, uma de carne desfiada e outra de legumes. Sirva em seguida.

Rendimento: 10 unidades

Tempo de preparo: 40 minutos

Dicas:

  • A carne pode ser desfiada na batedeira em velocidade baixa.
  • Sirva com gotas de Molho de Pimenta Bravo.
No Comments

Post A Comment


Warning: Version warning: Imagick was compiled against ImageMagick version 1692 but version 1693 is loaded. Imagick will run but may behave surprisingly in Unknown on line 0