Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Sakura Kin: um shoyu diferente de tudo o que você conhece

Sakura Kin: um shoyu diferente de tudo o que você conhece

Fermentado durante nove meses, o novo molho de soja da Sakura tem aroma intenso e nuances complexas de sabor

Água, soja, milho, sal e álcool. Esses são os ingredientes do novo molho de soja da Sakura, o Sakura Kin. Livre de glúten, corante e conservantes, esse shoyu nobre é um produto inovador, potente no aroma e no sabor, desenvolvido com muito carinho, dedicação e a melhor tecnologia do mercado, como tudo o que a Sakura faz.

Investir em pesquisas e tecnologia para fazer alimentos cada vez melhores está no DNA da Sakura. Com o Sakura Kin, não foi diferente. A empresa trabalhou durante seis anos até chegar à fórmula final desse shoyu, apresentado aos consumidores no mesmo ano em que completamos 80 anos. Como já contamos aqui, o processo de produção de nossos molhos de soja seguem a tradição japonesa, com  uma fermentação 100% natural, que leva seis meses. No caso do Sakura Kin, esse prazo de maturação foi estendido para nove meses, o que garante um aroma diferenciado e um sabor ainda mais potente, com nuances complexas.

Por seus atributos, o Sakura Kin se destaca principalmente na finalização de pratos delicados – a pureza do molho ressalta ainda mais as características de cada alimento. Recomendamos utilizá-lo com peixe cru, em sashimis e temakis, por exemplo, e no carpaccio. Sakura Kin também pode passar por cocção em preparos como o papillote de peixe, cogumelos e outros vegetais e temperar receitas caldosas como lámen, udon e somen.

Outro atributo do novo Sakura Kin é ser um molho natural, perfeito para pessoas que buscam uma alimentação saudável. Sua fórmula é livre de glúten conservantes ou corantes e os grãos de soja e milho utilizados são não transgênicos. Confira a seguir três receitas que preparamos para você desfrutar todas as características do Sakura Kin na sua casa:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


Warning: Version warning: Imagick was compiled against ImageMagick version 1692 but version 1693 is loaded. Imagick will run but may behave surprisingly in Unknown on line 0