Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Salada com molho especial

Salada com molho especial

Ingredientes

Molho:

  • 4 colheres (sopa) de azeite
  • 2 colheres (sopa) de Sakura Tradicional
  • 1 colher (sopa) de suco de limão

Salada:

  • 1 maço pequeno de alface
  • 1 laranja-pera em gomos
  • 1 bandeja de tomates-cereja (150 g)
  • 1 cenoura pequena ralada em ralo grosso

Modo de preparo

Molho:

  1. Coloque o azeite, o Sakura Tradicional e o suco de limão em uma saladeira e bata com um garfo até que fique homogêneo. Reserve.

Salada:

  1. Lave e seque as folhas de alface e coloque-as sobre o molho, na saladeira. Junte os gomos de laranja, os tomatinhos e a cenoura ralada.
  2. No momento de servir, tempere as folhas com o molho, misturando delicadamente de baixo
  3. para cima com um talher de salada de cabo longo, de forma que as folhas fiquem bem envolvidas pelo molho. Sirva a seguir.

Tempo de preparo: 5 minutos

Rendimento: 4 a 6 porções

Variações: Você pode substituir o suco de limão por suco de laranja, acrescentando Gengibre em Conserva Kenko ou 1 colher de café de Mostarda Kenko. Pode também substituir os tomates por torradinhas feitas com pão. Combine esse molho com outras saladas:

Vagem com Batatas: cozinhe 3 batatas e 300 g de vagem no vapor, misture-as ao molho ainda quentes e finalize com cebolinha picada. Sirva morno ou frio.

Salada de Verão: misture rúcula com frutas picadas, como manga, pêssego ou melão. Junte o molho e finalize com 1 colher (chá) de Gergelim Tostado Kenko (branco ou preto). Sirva essa salada acompanhando filés grelhados.

No Comments

Post A Comment


Warning: Version warning: Imagick was compiled against ImageMagick version 1692 but version 1693 is loaded. Imagick will run but may behave surprisingly in Unknown on line 0