Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Udon

Udon

Você sabia que o Udon é um dos alimentos mais consumidos do Japão? Muito semelhante ao lámen, é uma das opções de pratos rápidos orientais. Ele é tão apreciado por lá, que nem mesmo a chegada das redes de fast-foods famosas tomou o seu lugar no gosto dos japoneses. Com espessura grossa, o macarrão para Udon é feito basicamente de água, sal e farinha de trigo. No Brasil você pode encontra-lo em quase todos os supermercados, principalmente em específicos da culinária nipônica. Considerado saudável, barato e fácil de fazer, vamos ensinar você a preparar esta deliciosa sopa da culinária oriental em poucos passos.

 

udon

O Udon é tradicional no Japão e existem diversas variações que você pode testar a partir da receita principal. Se quiser, substitua ou acrescente alguns ingredientes, como folhas de algas em tiras, ovo cozido ou camarão. Experimente também acrescentar um tempurá. Até a próxima!

No Comments

Post A Comment


Warning: Version warning: Imagick was compiled against ImageMagick version 1692 but version 1693 is loaded. Imagick will run but may behave surprisingly in Unknown on line 0