Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Costelinha ao Molho Barbecue com Mel

Costelinha ao Molho Barbecue com Mel

Ingredientes

• 1 kg de costelinha de porco (peça inteira)
• Sal a gosto
• ½ xícara (chá) de Molho Barbecue com Mel Kenko (120ml)

Modo de preparo

  1. Na costelinha de porco, salpique o sal por toda a peça e deixe por 5 minutos. Após esse período, em uma panela grande com água quente, coloque para aferventar em torno de 8 minutos.
  2. Retire a costelinha da panela, escorra e seque com papel toalha. Pincele o Molho Barbecue com Mel Kenko por toda a costela, cubra com papel alumínio, coloque em uma assadeira e leve ao forno em temperatura baixa (160ºC) por aproximadamente 30 minutos.
  3. Após esse período, retire o papel alumínio, pincele mais molho e aumente a temperatura para 200ºC por mais 5 minutos. Repita esse processo (retirar do forno e pincelar com molho) a cada 5 minutos, por mais duas vezes ou até estar dourado.
  4. Disponha a costela em uma travessa e sirva com um potinho de molho extra se preferir.

Dica: Aproveite o forno e coloque batatas bolinhas junto com a costelinha para assar, acrescentando mais molho. Se preferir substitua o Molho Barbebue com Mel Kenko pelos outros sabores Americano ou Picante.

Rendimento: 4 a 5 porções

Tempo de Preparo: 50 minutos

Grau de dificuldade: Fácil

No Comments

Post A Comment


Warning: Version warning: Imagick was compiled against ImageMagick version 1692 but version 1693 is loaded. Imagick will run but may behave surprisingly in Unknown on line 0