Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Espetinhos crocantes

Espetinhos crocantes

Ingredientes

Espetinho da Terra:

  • 2 colheres (sopa) de Vinagre de Cereal de Arroz Kenko (30 ml)
  • 1 colher (chá) de açúcar (5 g)
  • 2 pepinos japoneses em cubos
  • 1 colher (sopa) de margarina (15 g)
  • 2 bananas-da-terra maduras em cubos

Espetinho Caiçara:

  • 1 colher (sopa) de azeite (15 ml)
  • 12 camarões-rosa
  • ½ abacaxi em cubos

Espetinho Contemporâneo:

  • 200 g de peito de peru em cubos
  • 200 g de melão Orange em cubos

Sirva com:

  • 1 xícara (chá) de Shoyu Sakura Premium (200 ml)

Modo de preparo

Espetinho da Terra: misture o vinagre e o açúcar, coloque os cubos de pepino e deixe por 5 minutos. Em um frigideira, coloque a margarina e doure os cubos de banana em fogo médio. Faça espetinhos colocando em cada palito 1 cubo de pepino e 1 cubo de banana.

Espetinho Caiçara: aqueça o azeite em uma frigideira e frite rapidamente os camarões, até ficarem cozidos. Monte espetinhos colocando 1 cubo de abacaxi e 1 camarão na ponta de cada um deles.

Espetinho Contemporâneo: monte espetinhos intercalando 2 cubos de peito de peru com 1 de melão.

Sirva os espetinhos com Shoyu Sakura Premium.

Variação: dê um toque gourmet ao prato! Coloque 1 xícara (chá) de Shoyu Sakura Premium em uma panela pequena e leve ao fogo baixo. Quando ferver, adicione meio maço de hortelã ou 4 folhas de erva-cidreira, tampe e cozinhe por 3 minutos. Apague o fogo, deixe esfriar tampado e coe.

Rendimento: 6 porções de 6 espetinhos

Tempo de preparo: 60 minutos

No Comments

Post A Comment


Warning: Version warning: Imagick was compiled against ImageMagick version 1692 but version 1693 is loaded. Imagick will run but may behave surprisingly in Unknown on line 0